Меню
Наша адреса: Київ, проспект Бажана, 1Е
Київ, проспект Бажана, 1Е
Телефони: +38 050 847 75 80
Працюємо щоденно!
11:00 - 20:00
+38 050 847 75 80 Замовити дзвінок

Алергени

Попередження про алергічні продукти для гостей ресторану

Згідно Закону Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів 2019 року, власники ресторанів в Україні будуть зобов’язані інформувати гостей про інгредієнти, що використовуються у стравах, а особливо про алергени, що входять до офіційного списку харчових алергенів.

Список харчових алергенів

  1. зернові, що містять глютен;
  2. ракоподібні та продукти з них;
  3. яйця та яєчні продукти;
  4. риба та рибні продукти;
  5. арахіс та продукти з арахісу;
  6. соя та соєві продукти;
  7. молоко та молочні продукти;
  8. горіхи, включаючи мигдаль, фундук, волоські горіхи, кеш’ю, горіхи пекан, бразильські горіхи, горіхи макадамії та фісташки;
  9. селера та продукти із селери;
  10. насіння гірчиці та гірчичні продукти;
  11. насіння кунжуту та продукти з кунжуту;
  12. двоокис сірки та сульфіти в концентрації понад 10 мг/кг або 10 мг/л;
  13. люпин та продукти з люпину;
  14. молюски та вироби з молюсків.