Меню
Наша адреса: Київ, проспект Бажана, 1Е
Київ, проспект Бажана, 1Е
Телефони: +38 050 847 75 80
Працюємо щоденно!
11:00 - 20:00
+38 050 847 75 80 Замовити дзвінок

Португалія дивує

Португалія дивує

AveledaS.Aналежить одній родині Гедес протягом 5 поколінь. Сьогодні компанією керують два нащадка в п'ятому поколінні, Антоніо Азеведо Гедес і Мартін Гедес. З моменту заснування в 1870 році пристрасть до виноробства, бережного ставлення до навколишнього середовища та увазі до деталей залишаються ключовими принципами компанії. Ці догми лежать в основі виробництва якісних вин і створення таких відомих брендів, як Aveleda, Adega Velha, Quinta Vale D.Maria, Quinta D'Aguieira Follies і Casal Garcia.

Aveleda S.A. працює в різних винних регіонах Португалії, таких як Дору, Вінью Верде і Байррада. Компанія є найбільшим виробником і експортером знаменитих легких свіжих вин Вінью Верде, експортуючи вино більш ніж в 80 країн світу.

1870 рік - це рік, коли компанія Авеледо створила перше вино. Двадцять років по тому вина отримають свої перші міжнародні нагороди, які вони виграли на міжнародних конкурсах в Берліні в 1888 році і в Парижі в наступному році. Протягом 20-го століття перші експортні вина були відправлені до Бразилії і Анголи, знамените Casal Garcia буде запущений у виробництво в кінці 30-х років, і бренд Aveleda отримає величезне зростання і визнання.

Значні інвестиції були вкладені в виноградники, обладнання та людські ресурси для виготовлення вин найкращої якості. Нинішні члени сім'ї звернулися до француза Дені Дубурдьє, одного з провідних світових винних експертів, за порадою по виноробству, і були раді побачити Quinta da Aveleda 2013 року, яке зайняло перше місце в 2014 році в рейтингу Best Buys від журналу Wine Enthusiast.

Хоча Quinta da Aveleda і Casal Garcia Vinho Verde є одними з найвідоміших вин компанії, в маєтку і з його виноградників в інших виноробних регіонах виготовляється широкий асортимент вин, гідних Вашої уваги.

Quinta da Aveleda

Виноробня Quinta da Aveleda відзначена Міжнародною премією «Кращий винний туризм» і є однією з найкрасивіших і відомих туристичних визначних пам'яток Португалії.

Відвідувачі можуть побачити всі етапи виноробного процесу, включаючи розлив і маркування, а також спробувати місцеві вина і сири.

Але сир і вино - це тільки частина відвідування Quinta da Aveleda. Серед романтичних будівель, які вони можуть відвідати, - Вікно в стилі Мануеліно (національний пам'ятник), Чайний будиночок і Фонтан Чотирьох сестер. Вони можуть побачити старий каретний двір і кухню, де дбайливо збереглося старе обладнання. Гуляючи по цим будівлям і садам, дуже легко побачити, що спокусило творця Маноеля Педро Гедес де Сільва да Фонсека ще більше двох століть тому.